Teaterlinjen kræver engagement, tillid, nærvær og åbenhed. Du skal turde sætte sig selv på spil og opdage nye sider af dig selv og andre.

Nå ud til publikum

På efterskolens teaterlinje arbejder vi bl.a. med karakterarbejde, improvisation, masker, teatersport, tekstarbejde, instruktion, manuskriptskrivning, og hvordan du bruger kroppen og stemmen til at udtrykke dig på en scene og nå helt ud til publikum – selv på bagerste række i salen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige teatergenrer og skuespillerens værktøjskasse, og i løbet af året opsætter vi forskellige store og små forestillinger. I teaterundervisningen tages der hensyn til, om du er begynder eller har prøvet drama/teater undervisning før – så der er plads og udfordringer til alle.

Gadeteater og teatertourné

I efteråret tager vi på teaterturné og optræder med gadeteater og viser vores første teaterforestilling rundt på andre efterskoler, før den spilles på skolen for forældre og kammerater.

I foråret arbejdes der med skabelsen og udviklingen af endnu en teaterforestilling, som opsættes i teatersalen med professionelt lys og lyd. Derudover tager vi til Berlin for at gå på opdagelse i det kreative miljø, den tyske hovedstad er fyldt med.

I løbet af året tager vi på teaterbesøg, hvor vi ser teater og møder andre, som arbejder med teater som kunstnerisk udtryksform.

Din teaterlærer er:

2ph908pnejli

Leif Bjerre

Leif har meget stor erfaring med at undervise i teater og drama og opsætte forestillinger i mangeartede teatergenrer. Han har skrevet manuskript til over 40 forestillinger, og opsat over 80 små og store teater-forestillinger. Han er uddannet teaterlærer og autodidakt skuespiller med speciale i det komiske teater. Leif har bl.a optrådt som skuespiller i Komedie karrusellens ”Dario Fo teater”, Teatersport gruppen ”De usandstyrlige”, ”Cirkus Badutski´s – gøgl og komik ” og i sit eget One manshow ”Leifshow” www.leifshow.dk .

Luk menu

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev

Kom til Efterskolernes aften på Rebild Efterskole onsdag den 8/1 kl. 18-21

Læs mere nedenfor…Læs mere